Wat ass JavaScript?

JavaScript ass eng Skriptsprooch déi an Ärem Browser leeft. Si erlaabt eis, Iech eng méi interaktiv Erfahrung ze bidden, a wann desaktivéiert, ass den Inhalt vun eise Säiten net verfügbar. Hei fannt Dir Instruktioune wéi Dir JavaScript an de meescht verbreete Browseren aktivéiere kënnt. Wann Dir nach ëmmer Zweifel iwwert eppes dovun hutt, zéckt net eis direkt ze kontaktéieren, amplaz.

Wielt Äre Browser

Fir d'Instruktiounen ze liesen iwwer d'Manéier fir JavaScript z'aktivéieren, musst Dir als éischt Äre Browser an der Lëscht hei drënner fannen. Wann Dir de Browser net hei drënner fënnt, da benotzt Är Liiblingssichwebsäit fir Hëllef ze fannen.

1. Internet Explorer
  2. Microsoft Edge
  3. Google Chrome
  4. Mozilla Firefox
  5. Opera
  6. Apple Safari

Internet Explorer

1. Am Webbrowser Menu, klickt op Tools oder op d'Ikon "Handwierksgeschier" (wat ausgesäit wéi e Gang), a wielt Internetoptiounen.
  2. Wann d'Fënster "Internetoptiounen" opgeet, wielt de Sécherheets Tab.
  3. Op dem Tab "Sécherheet" vergewëssert Iech datt d ' Internet Zone ausgewielt ass, a klickt dann op de "Benotzerniveau ..." Knäppchen.
  4. An der Sécherheetsastellungen - Internet Zone Dialog Këscht, klickt op Aktivéiert fir Aktiv Skripting an der Skripting Sektioun.
  5. Wann d'"Warnung!" Fënster opgeet a freet: "Sidd Dir sécher ob Dir d'Astellunge fir dës Zone verännere wëllt?" wielt Jo .
  6. Klickt op OK ënnen an der Internetoptiounsfenster fir den Dialog zouzemaachen.
  7. Klickt op de Refresh Knäppchen fir d'Säit ze aktualiséieren a Scripter auszeféieren.

Wann Dir Problemer hutt dës Schrëtt ze maachen, kënnt Dir probéieren d'offizielle Schrëtt-fir-Schrëtt Uleedung ze follegen.

Microsoft Edge

Microsoft Edge ënnerstëtzt de Moment ëmmer JavaScript. Wann Dir eng Feelermeldung gesitt datt JavaScript desaktivéiert ass, kontaktéiert w.e.g. Ären Administrator.

Google Chrome

1. Klickt op d'Chrome Menu Ikon op der Browser Symbolleescht.
  2. Wielt Astellungen .
  3. Op der "Astellunge" Säit, klickt op Erweitert Astellunge weisen ... Link.
  4. An der "Privatsphär" Sektioun, klickt op Inhalts- Astellungen ...
  5. Wielt Erlaabt alle Siten JavaScript auszeféieren (recommandéiert) an der Rubrik "JavaScript".
  6. Klickt op Fäerdeg .
  7. Klickt op de Aktualiséieren Knäppchen fir d'Säit ze aktualiséieren a Scripte auszeféieren.

Mozilla Firefox

Vu vir eran schafft Mozilla Firefox ëmmer mat JavaScript. Wann Dir eng Feelermeldung gesitt datt JavaScript ausgeschalt ass, benotzt w.e.g. Är Liiblingssichmaschinn fir erauszefannen wéi Dir et aktivéiert.

Opera

1. Klickt op d'Opera Menu Ikon op der Browser Toolbar.
  2. Wielt Astellungen .
  3. Wielt en Element op dem Websäiten Ënnermenü.
  4. Wielt Erlaabt all Site JavaScript auszeféieren (recommandéiert) an der Rubrik "JavaScript".
  5. Klickt op Fäerdeg .
  6. Klickt op de Aktualiséierungs- Knäppchen fir d'Säit ze aktualiséieren a Scripten auszeféieren.

Apple Safari

1. An der Menübar, klickt op "Edit" an dann "Preferences" .
  2. Wielt d' "Sécherheet" Tab an der Astellungsfenster.
  3. Markéiert d'Checkbox "JavaScript aktivéieren" an der Rubrik Webinhalt.
  4. Maacht d'Präferenzfenster zou a klickt dann op de Reload Page Knäppchen fir d'Säit ze aktualiséieren an d'Scripten auszeféieren.